2020 iF Tasarım Ödülü LS Electric'in


LS Electric, 2020 yılında Almanya'da düzenlenen ve dünyanın en iyi üç tasarım ödülünden biri olan iF Tasarım Ödülü’nde iki ödül aldı.

LS Electric, 18 Şubat'ta 2 ürününün; yeni nesil güç çözüm ürünü Susol Smart MCCB'nin (kalıplanmış devre kesici) ve otomasyon ürünü iXP2'nin (HMI: Operatör Paneli), Ürün - Endüstri / Araçlar kategorisinde iF Tasarım Ödülü 2020'de ödül kazandığını duyurdu.

Almanya’da düzenlenen ve dünyanın en ünlü tasarım yarışmalarından biri olan iF Tasarım Ödülü, her yıl seçkin tasarımları tanımak için bağımsız bir tasarım organizasyonu tarafından düzenlenmektedir. Almanya'da Red Dot Tasarım Ödülü ve ABD'de IDEA ile birlikte dünyanın en iyi üç tasarım ödülünden biri olarak kabul edilir.

iF Tasarım Ödülü 2020, bu sene 56 ülkeden 7.298 başvuru ile çekişmeli bir rekabet gördü.

LSIS’ in tasarım kimliğini uygulayan bu ürünler, çeşitli ortamlarda sezgisel kullanım sağlamak için fonksiyonel yönü vurgulayan olağanüstü performans ve tasarımlarıyla övgü topladı.

Toplam 2 ödül kazanan LS’in iXP2 ürünü; endüstriyel alanlarda kullanılan, çeşitli cihazları kontrol eden ve kullanıcılar ile cihazlar arasındaki iletişimi kolaylaştırmak için kullanıcılara bilgi sağlayan bir operatör panelidir. Çeşitli iletişim arabirimleri aracılığıyla IoT (Nesnelerin İnterneti) için en uygun çözümü sağlar.

Ödül ile ilgili LS yetkilileri, “iF Tasarım Ödülü'nü iki yıl üst üste kazanmak- endüstriyel ekipman için nadirdir- ve İlk 25 Global markadan biri olarak seçilmek, LS Electric ’in üstün kalite ve tasarım rekabetçiliğinin göstergesidir. Ürün kimliğini genişleterek hem tasarımda hem de performansta bu alandaki rekabet gücümüzü göstermeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.


ÜRÜN SEÇİMİ

Arama yaparken; sırasıyla marka, grup, seri ve alt seri seçiniz. Alt seri yok ise seçmeden devam edebilirsiniz.